Penzion Mavrica

 

Penzion nudi 26 sob z dvema, tremi in več ležišči. Za boljše počutje družin, so v nekaterih sobah tudi čajne kuhinje, urejene za zadovoljitev osnovnih potreb najmanjših članov, pa tudi starejši lahko v miru srknejo kaj toplega in se okrepčajo. Seveda tudi ostale sobe omogočajo, da se spočijete in preživite nekaj dni v miru in oddihu.

Skupna mladinska ležišča za 30 mladih in mladih po srcu, v zanimivo urejenem podstrešnem delu, omogočajo udobno namestitev organiziranih skupin, kjer lahko izvajajo lastne programe.

Za dodatno dobro počutje in okrepitev vseh gostov Penziona Mavrice, s polnim penzionom ali s polpenzionom, poskrbi odlična kuhinja s prleškimi in prekmurskimi dobrotami. V okrepčevalnici si lahko privoščite kozarček domačega vina ali jabolčnega soka, ob degustaciji pa predstavljamo odlična prleška vina

Sodobno opremljena Kovačičeva dvorana s 120 sedeži ter druge, manjše dvorane z 20-30 sedeži, nudijo možnost poslovnih srečanj, predavanj, seminarjev in posvetov.V kletnih prostorih je na voljo igralnica, kjer se lahko razvedrite ob biljardu, namiznem tenisu, zračnem hokeju ali ročnem nogometu. Prostor je primeren za družabna srečanja pozno v noč, ne da bi ob tem motili ostale, počitka željne goste. Otroška igralnica ob glavnem hodniku nudi najmlajšim varen kotiček za igro in zabavo.

Okolica Zavoda nudi možnost rekreacijskega in športnega udejstvovanja. Na igriščih lahko igrate nogomet, odbojko, košarko, s kolesom pa se lahko po urejenih poteh podate po prleških in prekmurskih ravnicah ali zavijete v bližnje gorice.

Panonski vrelci okoliških term ponujajo kopanje v notranjih in zunanjih masažnih bazenih ter plavanje v bazenih s termalno in navadno vodo.