Prijazna hiša za otroke

Ne poslužujemo se kakšnih cenenih oglaševalskih fraz, naša hiša je resnično prijazna za otroke.

Varno dvorišče

Asfaltirano dvorišče je sicer namenjeno tudi parkiranju osebnih avtomobilov, vendar je tako zaprto v arhitekturo hiše in parka ob njej, da je namenjeno resnično zgolj penzionskim gostom. Na dvorišče tudi nobeden ne more "prinoreti" z avtomobilom, saj je dovoz dokaj ozko speljan v skrajni zunanji kot dvorišča. Poleg tega pa se domači gostje zavedajo, da so na dvorišču njihovi otroci ali otroci njihovih prijateljev.

Zato je prostorno dvorišče zelo priljubljeno igrišče za otroke, hkrati pa neskončno velika tabla, po kateri lahko v neskončnost rišeš in pišeš z barvnimi kredami. Otroci, ki rišejo po dvorišču in se na njem igrajo, so običajna podoba življenja pred našim Penzionom.

Hišni igralnici

Hišna igralnica v kletnih prostorih bo večere naredila družabne in brezskrbne. Ob biljardu, namiznem tenisu, ročnem nogometu in drugih igrah boste lahko uživali pozno v noč.

Igralnica za najmlajše v bližini Štrka pa razbremeni tako otroke, ki se lahko brezskrbno posvečajo svojemu "raziskovanju" kot staršem, da se lahko zaustavijo na kavi, čaju ali dobri kapljici, obenem pa vedo in slišijo, kje se nahajajo in kaj počnejo njihovi otroci.

Hodniki

Široki in svetli hodniki so kot nalašč tudi prostori za igre, srečevanja, klepetanja in celo skrivanja :)

Sobe

Urejene sobe s čajnimi kuhinjami Vam bodo naredile Vaše bivanje prijetnejše. Trudimo se, da dobi vsak družinski član svoje lastno ležišče.

Igrala v Kampu Trio

Sprehod do Centra DUO tudi za najmlajše ne bo zaman. Ob ogledih razstav, ki včasih pač najmlajših ne zanimajo, so tu še igrala, kjer se bodo v družbi staršev ali animatorjev po mili volji spuščali po tobogani, se guncali ali se vrteli ...