Usposabljanje za NPK lončar

Zavod Marianum Veržej – Center DUO pripravlja usposabljanje za pridobitev NPK LONČAR.
Ste razmišljali, da bi svoje znanje in ustvarjalnost nadgradili? S pomočjo naših tečajev bo vaše delo zagotovo bolj kreativno!

Program obsega 180-urno usposabljanje in zajema praktični ter teoretični del pridobivanja znanj in spretnosti, ki so predpisane za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) lončar. Usposabljanja bodo potekala v rokodelskih delavnicah na sedežu izvajalca pod mentorstvom Urške Ambrož, ki je kot lončarka zaposlena v naši ustanovi in drugih strokovnih delavcev. K usposabljanju vabimo vse zainteresirane, zlasti pa obstoječe in potencialne nosilce rokodelskih obrti in domačih dejavnosti, ženske s podeželja, težje zaposljive mlade, brezposelne, invalide, upokojence, mentorje in gojence varstveno-delovnih centrov ter mentorje izobraževalnih programov v vrtcih in šolah.

Usposabljanje poteka po programu, ki obsega spretnosti in znanja za pridobitev nacionalne poklicne kvalifikacije (NPK) za izbran rokodelski poklic. Glede na izkušnje izvedenih programov usposabljanja kandidati pridobijo tekom usposabljanja osnovna znanja in spretnosti, ki jih s samostojnim delom urijo in nadgradijo. Postopki preverjanja in pridobitve certifikata NPK niso del cene usposabljanja in je za certificiranje (v kolikor ga želite pridobiti) potrebno doplačilo. Vsak udeleženec pa ob uspešno zaključenem usposabljanju pridobi potrdilo organizatorja.

Za udeležbo na usposabljanju je nujna predhodna prijava, saj je število mest omejeno, zato prosimo, da izpolnite spodnjo prijavnico.

Prijavljam se na usposabljanje za NPK lončar
Stopnja
Izberi